Baddare B


Praktiskt information

  • För simskolor på vardagar släpper receptionen in er.
  • Varje grupp har tillgång till omklädningsrum och duschutrymme max 15 minuter före respektive efter passet.
  • Bad före och efter simskolorna ingår inte i priset.
  • Simmarna måste duscha utan badkläder innan simskolan börjar.
  • Inga simmare får gå ner i vattnet innan ledarna säger till!
  • Inget badande i lilla plaskpoolen för vare sig simmare eller syskon.

 

Simhallen har beslutat att vi inte får ha föräldrar nere vid mellanbassängen förutom under första och sista gången. Detta gäller de simskoletillfällen som är samtidigt som simhallen är öppen för allmänheten. Vi kommer därför att hämta barnet i omklädningsrummet före lektionen börjar och lämnar dom efter lektionens slut. Under lektionen får ni inte vänta i omklädningsrummen utan får lämna simhallen.

I priset för simskolan ingår inte bad/simning i bassängerna före och/eller efter simskolan. Ansvariga för simhallen har bett oss påpeka att det inte heller ingår dusch för andra än de som deltar i simskolan. Däremot är det viktigt att de som ska vara i bassängen först duschar och tvättar sig utan badkläder. Vårt vatten i bassängen är känsligt så vi behöver alla hjälpas åt att följa de regler simhallen har satt upp för bad. Och ju renare man är innan, ju mindre klor luktar man efter att ha varit i bassängen.

Även om ditt barn erbjuds en plats är vi tacksamma för om du kan ställa upp som ledare, antingen i ditt barns grupp eller i någon annan grupp, eller med administration alternativt i styrelsen. För att få mer information hör av dig till simskolan@ludvikasimsallskap.se så kontaktar vi dig. Några av de ledare som ställer upp nu gör det för att även just ditt barn ska få en möjlighet att delta. Under året kan vi behöva förstärka med ytterligare ledare. Passa på att hjälpa till redan nu så ser du vad det innebär. Får vi inte fler ledare kan vi tyvärr bli tvungna att minska antalet grupper. Hela vår ideella verksamhet bygger på att föräldrar/vuxna kan ställa upp och bidra. Ju fler som kan bidra desto mindre blir det för var och en. Vi erbjuder våra ledare utbildning både internt och via Svenska simförbundet.
 

Vi har en Facebooksida för aktiva där vi också lägger ut information https://www.facebook.com/LudvikaSimsallskapAktiv/.

Varmt välkommen!
Ludvika Simsällskap

Dela

Detaljer

När
  • Simskola, söndag 16:15 - 16:45 MellanbassängenMellanbassängen
Var  Ludvika Simhall
Aktivitet startar  sön 14 jan 2024 (v. 2)
Aktivitet slutar  sön 19 maj 2024 (v. 20)
Ålder 4-15 år gammal
 Avser ålder vid aktivitetsstart/kalenderår.
Kostnad
  • 950,00 kr
Status  Stängd
Bokning
  • Stängd