M1


Observera att varje grupp har tillgång till omklädningsrum och duschutrymme max 15 minuter före respektive efter passet.

Tänk på att inga barn får gå ner i vattnet innan ledarna säger till!

Om det finns någon förälder som vid behov kan hjälpa till som vikarie är vi tacksamma.

OBS! I priset för träningen ingår inte bad/simning i bassängerna före och/eller efter träningen. Ansvariga för simhallen har bett oss påpeka att det inte heller ingår dusch för andra än de som deltar i träningen. Däremot är det viktigt att de som ska vara i bassängen först duschar och tvättar sig utan badkläder. Vårt vatten i bassängen är känsligt så vi behöver alla hjälpas åt att följa de regler simhallen har satt upp för bad. Och ju renare man är innan, ju mindre klor luktar man efter att ha varit i bassängen.
 

Vi är tacksamma för om du kan ställa upp som ledare, antingen i ditt barns grupp eller i någon annan grupp eller med administration, som funktionär eller i styrelen. För att få mer information hör av dig till simskolan@ludvikasimsallskap.se så kontaktar vi dig. Några av de ledare som ställer upp nu gör det för att även just ditt barn ska få en möjlighet att delta. Under året kan vi behöva förstärka med ytterligare ledare. Passa på att hjälpa till redan nu så ser du vad det innebär. Får vi inte fler ledare kan vi tyvärr bli tvungna att minska antalet grupper. Hela vår ideella verksamhet bygger på att föräldrar/vuxna kan ställa upp och bidra. Ju fler som kan bidra desto mindre blir det för var och en. Vi erbjuder våra ledare utbildning både internt och via Svenska simförbundet.
 

Följ oss på: https://www.facebook.com/LudvikaSimsallskapAktiv/.

Dela

Detaljer

När
  • Simträning, torsdag 16:00 - 16:45 Stora bassängenStora bassängen
  • Simträning, söndag 19:15 - 20:00 Stora bassängenStora bassängen
Var  Ludvika Simhall
Aktivitet startar  mån 1 jan 2024 (v. 1)
Aktivitet slutar  sön 30 jun 2024 (v. 26)
Kostnad
  • 1 050,00 kr
Status  Stängd
Bokning
  • Stängd