Nyheter

  • 8 apr 2016

Ludvika Vårmarknad arrangeras i år den 27-29 maj nere vid Väsmans strand. Då behövs era insatser, från kl. 16.00 på fredagen till kl. 20.00 på söndagen.

Arbetsschemat

Saknar du ditt namn på listan så hör av dig till Tina!

 

Ludvika Vårmarknad arrangeras med hjälp av ideella krafter från fyra föreningar i Ludvika: LFK, IFK, Wege och LSS. Insatsen från aktiva och föräldrar består i försäljning av lotter och tivolibiljetter samt städning. För detta arbete ersätts vi av tivolit. Vinsten, som består av tivolipengarna samt avgifter från knallarna, fördelas mellan klubbarna och det ger ca 20 000 kr/klubb och år - viktiga pengar för klubbarna.

Du som simmare får ett eller två pass på två timmar vardera då du eller din förälder ställer upp och säljer biljetter och lotter eller städar. För att sälja biljetter och lotter måste man vara 16 år, vilket innebär att en vuxen måste vara med om du är yngre. Vad du ska göra får du veta när du anmäler dig på marknadens kansli, som är beläget i båtklubbens lokaler nere vid Väsman.

Du ansvarar själv för att ditt pass blir bemannat. Om du får förhinder och inte kan ställa upp är det viktigt att du hör av dig i god tid så att vi kan ordna ersättare. Det bästa är naturligtvis om du själv kan ordna med ersättare eller byta tid med någon annan på listan. Schemat med arbetspassen kommer snart att läggas ut på hemsidan samt delas ut vid träningstillfällen.  Har du några önskemål om tider som passar dig bättre, hör av dig till ansvarig.

Ansvarig från LSS: Tina Krysén, mob:070-376 82 91