Ludvika vårmarknad

  • 19 mar 2017

Ludvika Vårmarknad 26-28 maj – arbetsinsatser krävs från simmare och föräldrar Ludvika Vårmarknad arrangeras med hjälp av ideella krafter från fyra föreningar i Ludvika: LFK, IFK, Wege och LSS. Insatsen från aktiva och föräldrar består i försäljning

Vårmarknaden arrangeras i år den 26-28 maj nere vid Väsmans strand. Då behövs era insatser, från kl. 16.00 på fredagen till kl. 20.00 på söndagen. Du som simmare får ett eller två pass på vardera två timmar då du eller förälder ställer upp och säljer biljetter och lotter. För att sälja biljetter och lotter måste man vara 16 år, vilket innebär att en vuxen måste vara med om du är yngre. Det förekommer även vissa städpass. Vad du ska göra får du veta när du anmäler dig på marknadens kansli, som är beläget i båtklubbens lokaler nere vid Väsman.

Eftersom simklubben samtidigt arrangerar finalen i Vårsimiaden samma helg kommer det att krävas extra insatser från dem som inte har funktionärsuppgifter på tävlingen. Vi kommer som tidigare år att fördela passen och därför är det viktigt att du hör av dig om du redan nu vet att vissa tider passar bättre. Om du får förhinder och inte kan ställa upp är det viktigt att du hör av dig i god tid så att vi kan ordna ersättare. Det bästa är naturligtvis om du själv kan ordna med ersättare eller byta tid med någon annan på listan. Schemat med arbetspassen kommer att läggas ut på hemsidan i april. 

 

Ansvarig från LSS: Tina Krysén, mob:070-376 82 91