Sommarsimskola 2019

  • 27 apr 2019

Nu är anmälan till sommarsimskolan öppen!

Under veckorna 24-26 med början på fredag den 14 juni kommer vi ha sommarsimskola i Ludvika simhall.

Anmälan hittar du här

Simskolan pågår under två veckor må-fr (10 gånger). Fredag v. 25 utgår pga midsommarafton. Simskolan är följande datum 14, 17-20, och 24-28 juni. Det blir 10 gånger.  

Avgift 500 kr.

Beroende på hur vattenvant/simkunnigt barnen är delas de i grupper. Under simskola kan du se vad som krävs i, och målen för, de olika grupperna, Baddaren, Sköldpadda, Pingvin, Fisk och Haj. Välj så noggrant som du kan för att grupperna ska bli så bra som möjligt. När en grupp är full tas det alternativet bort. Annars är anmälan öppen fram till och med den 10 juni.

Har du några frågor skicka dem till simskolan@ludvikasimsallskap.se

Vi tar emot barn från fyra år, men i vår sommarsimskola ser vi gärna att de klarar att vara med utan förälder då föräldrarna normalt sett inte är med vid bassängen på vår sommarsimskola. 

Ibland får vi frågan vad som skiljer vår simskola från kommunens. Det korta svaret är att vi börjar med att lära ut frisim och ryggsim och följer Svenska simförbundets simlinje. Våra ledare går utbildningar inom Svenska simförbundet Kommunen lär ut enligtgt Svenska livräddningssällskapet och börjar med bröstsim. Så även barn som kan bröstsim är välkomna för att få lära sig frisim, ryggsim och fjärilsim.