Ändrade förutsättningar att bedriva simskoleverksamhet

  • 18 aug 2019

Vi har sent fått information från simhallen som kraftigt påverkar vår simskoleverksamhet.

Utifrån den information vi fick i våras om våra bokningar i simhallen för läsåret 2019/2020 planerade vi vår verksamhet inför starten v 34.

I måndags den 12 augusti  fick vi ny information som påverkar vilka tider vi har i mellanbassängen, hur vi bokar och bedriver vår simskoleverksamhet.

Vi för nu dialoger för att påverka de nya beskeden. Samtidigt planerar vi nu om grupperna för att ändå komma igång med simskoleverksamheten på de tider som vi nu fått.

Information om grupper och tider kommer de närmste dagarna, om ni inte redan har fått information. Vi ber om ursäkt för att den kommer sent, men hoppas på förståelse då vi inte kunnat påverka den uppkomna situationen.

Det här innebär att vi redan från start har fullt i alla grupper och att  vi i dagsläget inte någon möjlighet att byta tid eller dag för något barn i simskolan. Om ledarna märker att något barn har hamnat på fel nivå ska vi ändå försöka åtgärda det.

Vi har pysslat för att alla barn som deltagit i vår verksamhet ska kunna få fortsätta, men det kan innebära nya tider, dag och ledare.

Det innebär också att våra möjligheter att ta in nya barn från vår kö är ytterst begränsade. Något som vi givetvis tycker är väldigt beklagligt då vi vill bidra till en ökad simkunnighet hos barn.