Simskoleterminen börjar

  • 23 aug 2020

Idag söndagen den 23 augusti börjar höstens simskoletermin.

Alla de som varit med i våra grupper under våren och sommaren ska nu ha fått inbjudan. Har du inte sett inbjudan, titta i din skräppost så den inte hamnat där. Finns inbjudan inte där så skicka ett mail till simskolan@ludvikasimsallskap.se Är det någon som vill stå över terminen eller sluta meddela även det till samma mailadress.

Vi har också börjat bjuda in från vår kö. Efter första veckan kommer vi skicka ut fler inbjudningar till de grupper där det finns plats. 

Nu återgår vi till att ha en höst och en vårtermin, där antalet gånger styrs av tävlingar (som vi hoppas kunna genomföra) och hur badet är öppet. 

För att begränsa antalet personer i simhallen uppmnar vi alla föräldrar som inte måste vara med att gå ut under simträningen. 

Simhallen kommer begränsa sina öppettider vilket kan påverka föräldrar och syskons möjighet till bad när vi har simskola. Kontrollera badets öppettider på kommunens sida. https://www.ludvika.se/uppleva-och-gora/sporthallen-ludvika/sporthallens-och-badets-oppettider-och-priser

Är det låst så har alla i inbjudan fått information om den kod som ska användas.