T-grupperna börjar träna!

  • 5 feb 2021

Äntligen kan våra T-grupper börja träna igen. De första grupperna startar redan imorgon lördag den 6 februari. Information skickas ut av tränarna. Den kommer också att komma här på hemsidan.

Schema finns här kalender för t-grupper finns här och för simskolan här  

Baserat på kommunens regelverk och pandemilagen så finns det ett antal regler vår verksamhet måste uppfylla.Klarar vi inte av att följa dessa begränsningar kan resultatet bli att vi får böta eller i värsta fall förbjudas att träna alls.

Det finns uppsatta begränsningar för hur många som får vara i de olika utrymmena samtidigt.

Följande maxantal gäller för de olika områdena (ledare räknas ej)

  • Herrarnas omklädningsrum 6
  • Damernas omklädningsrum 6
  • Simhallen 30
  • Området med mellanbassängen 7

För att uppfylla dessa krav har vissa träningstider behövt justeras och tillgången till omklädningsrummen begränsats.

Vid varje träningstillfälle finns en specifik tid avdelad i omklädningsrummen före och efter passet. Under den tiden skall samtliga simmare i gruppen hinna byta om och duscha. Detta kan betyda att simmarna behöver byta om i omgångar så vi inte överskrider maxantalet i respektive omklädningsrum.

Vid sen ankomst måste samråd ske med ledare i hallen om det finns möjlighet till avduschning. Vid tidig hemgång kan simmaren i princip inte få tillträde till omklädningsrummen utan behöva dra på sig överdragskläder nere i hallen. Kläderna kan då inte lämnas i omklädningsrummet utan behöver tas med ner i simhallen.

Andra vuxna än tränare får inte komma in i simhallen. För vissa simskolegrupper gäller andra restriktioner.